Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Kale Grubu Cersaie Fuarı’ndaydı

Kale Grubu; Kalebodur, Çanakkale Seramik, Kale, Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markalarıyla, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’ye katıldı. Türkiye ve İtalya’daki tesislerinde ürettiği seramik koleksiyonları ve yenilikçi banyo serilerini sergileyen Kale Grubu, toplam 1100 metrekarelik iki ayrı stantta işlevsel ve estetik çözümlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan karagöz, “Trend belirleyici, işlevsel, çevreye dost, kaliteli ve özgün tasarım anlayışımızı simgeleyen yenilikçi ürünlerimizle Cersaie’ye farklılık getirdik.” diye konuştu.

Kalebodur Cersaie’de, dünyanın en ince, en büyük ve en esnek seramik karosu Kalesinterflex ile istenen ölçülerde 490 renk seçeneği sunan porselen karo serisi Aurora 490’ın yanı sıra C-Extreme, Softwood, Zelve, Insula gibi serilerini de tanıttı. Fuarda sergilenen tüm Kalebodur ürünleri Çevresel Ürün Deklarasonu (EPD-Environmental Product Declarations) isimli çevre etiketine sahip.

Bu Ayın Bülteninden