Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Kalebodur Unicera'daydı

Kalebodur, 27 Şubat-3 Mart tarihleri arasında Tüyap'ta düzenlenen Seramik Banyo Mutfak fuarı Unicera'daki Kale standında yeni ürün koleksiyonlarını tanıttı. Fuarda sergilenen C-Extreme, C-Wood, Cement 2.0, C-Stone, Natural Stones&Marbles, Luxury Marbles serilerinin yanı sıra, 1000x3000 mm boyutları ve 3 mm kalınlığıyla seramik sektörüne yenilik getiren Kalesinterflex de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yoğun ilgi gören Kalebodur ürünleri ayrıca Tago Mimarlık, Gönye Tasarım, Ven Mimarlık, Bahadır Kul Mimarlık, A Tasarım İstanbul Ofisi ve Şema Mimarlık gibi birçok mimarlık ofisi tarafından da incelendi.

Kalebodur Marka Müdürü Bahadır Borand fuarda sergilenen ürünler hakkında kısaca bilgi verdi:

“C-Extreme beton efektli ürünlerde beton, ahşap ve traverten olmak üzere üç farklı malzeme kullanıldı. C-Wood'un içeriğinde ise ahşap ve beton bulunuyor. Ahşabın doğallığıyla betonun sade görüntüsünü bir arada sunan C-Wood'un koyu gri, gri, kum, kil, kemik ve beyaz olmak üzere altı farklı renk seçeneği mevcut. Cement 2.0 serisinde, tasarımcıların vazgeçemediği brüt beton görünümü, dijital üretim teknolojisiyle fullbody porselen olarak hayat buldu. Cement 2.0'ın kaya yüzeyi dış mekanlarda kullanım kolaylığı sağlıyor. C-Stone ise mimarlar tarafından sıklıkla tercih edilen çimento efektiyle parlak ve mat yüzey seçeneklerine sahip.

Luxury Marbles ve Natural Stones&Marbles serilerinin ortak özelliği; dünyada en çok tercih edilen pahalı doğal taş ve mermerlerin seramik imitasyonları olması. Natural Stones&Marbles serisinde bulunan Pietra Blue, deniz kabukları stve fosillerden ismini alıyor. Luxury Marbles serisindeki Travertino grubu ise dünyanın en iyi travertenleri olarak bilinen Türkiye travertenlerinin en iyi seramik imitasyonları olma özelliğini taşıyor.

Standart porselene göre birçok avantaj sağlayan Kalesinterflex, C-Stone, Natural Stone ve Luxury Wood olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip. Tüm bu ürünler standart olarak fotokatalitik (kendi kendini temizleme) ve antibakteriyel olmalarının yanı sıra kolay temizlenebilme özelliğine de sahip. Kalesinterflex'in Luxury Wood ürün grubu, iç mekan duvar kaplamalarında kullanılmak üzere tasarlandı.”

Bu Ayın Bülteninden