Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Kaleseramik, 28. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na; Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla damgasını vurdu. 23 - 27 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen UNICERA’da, İtalyan Mimar Paolo Cesaretti ve Kaleseramik Teşhir Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile hazırlanan 750 metrekarelik donanımlı stantta, en yeni ürünlerin alternatif kullanım alanlarından da örnekler sunuldu.

Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik; inovatif ve tasarım odaklı ürünleri ile trendleri belirlemeye devam ederken, tüketicinin hayatını kolaylaştıran teknolojik uygulamalarıyla dijital mağazacılık devrini başlattı.

Uluslararası seramik pazarının en önemli markalarınından biri haline gelen Kaleseramik’in hem Avrupa’da hem de dünya sıralamasındaki yerini vurgulayan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan: “Her biri alanında öncü markalarımızla, farklı yaşam tarzlarına hitap eden ürünler ve hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümler sunuyoruz. Tüketiciyi tasarım oluşumunun içine katan ve herkesin kendi yaşam alanlarını kurgulamalarını sağlayan yenilikçi ürünlerimiz ve mağazacılıkta dijital uygulamalarımızla sektörde ilklere imza atmaya devam edeceğiz. Tüketicilere banyosunu tasarlama olanağı veren ‘Kale 360’ uygulamasından sonra, sektörde ilk kez hayata geçirdiğimiz sanal gerçeklik teknolojisini mağazalara taşıyarak, tüketicinin hayalindeki banyoyu gözünün önüne getiriyor, satın almadan deneyimlemesini sağlıyoruz” dedi.

Bu Ayın Bülteninden