Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Kale 360 ve Kale Vizyon, Yapı Fuarı’nda Tüketicileri Hayalleriyle Buluşturdu

Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve İtalyan markaları Edilcoughi ve Edilgres ile uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri olan Kaleseramik; tasarım ve teknoloji odaklı ürünleriyle Yapı Fuarı’nda fark yarattı.

Kaleseramik 39. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da büyük ebatlı porselen karolar ve yenilikçi ürünlerine yer veriyor. Kaleseramik Teşhir ve Tasarım Ekibi tarafından hazırlanan 410 metrekarelik Kale standında en yeni ürünler, örnek kullanım alanlarıyla sunuldu.

Tüketiciye kendi banyosunu tasarlama olanağı veren “Kale 360” uygulaması ve sanal gerçeklik gözlüğü “Kale Vizyon” sayesinde fuar ziyaretçileri hayal ettikleri banyoyu sanal olarak deneyimleyebildiler. Bu sayede banyosunu değiştirmek isteyip sonuçtan emin olamadığı için endişe duyan tüketicilere dijital bir ortam sunuldu ve fikir sahibi olmaları sağlandı.

Banyolar için tasarlanan porselen karo serileri, Kale’nin akıllı banyo çözümleri ve armatürleri de Kale’nin Yapı Fuarı’ndaki standında ziyaretçilerle buluştu.

Bu Ayın Bülteninden