Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor: Hakan Evkaya & Kutlu Bal

Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'da Prof. Dr. Abdi Güzer'in konuğu 2X1 Architects'in kurucuları Hakan Evkaya ve Kutlu Bal oldu.

Celal Abdi Güzer: Siz hakikaten çok boyutlu bir ortaklık yapıyorsunuz. Beraber ders veriyorsunuz, yarışmalara giriyorsunuz, proje yapıyorsunuz, birçok konuşmaya beraber gidiyorsunuz. Bu okulda başlayan bir ortaklık mı?

Hakan Evkaya: Aslında okulda tanışıyorduk ama bu kadar yakın değildik. Ben mezun olur olmaz Meriç Mimarlık’ta çalışmaya başlamıştım. Bir gün Kutlu ile karşılaştık. Kutlu da o zaman orada çalışmaya başladı. Biz beraber çalışmaya başlayınca inanılmaz verimli ve eğlenceli çalıştığımızı fark ettik…

Kutlu Bal: Mimarlıkla uğraşmak, hayatını kazanmaya çalışmak biraz zorlayıcı, çok stres ağırlıklı bir iş. Birlikte hem eğlenebildiğin hem de şakalaşabildiğin bir ortamda yapmak önemli. Bazen de tasarımı oyun haline getirmek, biraz çocukça, amatör duyguyu saklı tutabilmek bizim için hep öncelik oldu. Durumumuz başka türlü çekilebilecek bir şey değildi çünkü biz bu işe sıfırdan başladık…

Bu Ayın Bülteninden

PELSAN Tekstil Ofisi (6)
Referans

PELSAN Tekstil Ofisi

Türkiye`nin ilk nefes alabilen polietilen film üreticisi olarak medikal, hijyen ve izolasyon alanındaki sektörlere hizmet veren Hassan Group bünyesinde yer alan Pelsan Tekstil’ in yeni merkez ofisi Mimaristudio ekibi tarafından tasarlandı. Ofisin imalatında hem tüm karşılama katında (resepsiyon alanı), hem de ofis için çalışan WC alanlarında Kale’nin Greige matt ürünü tercih edildi.

İncele Angle Right
Winship Cancer Institute (5)
Proje

Winship Cancer Institute

SOM ve May Architecture, hastaların ihtiyaçlarını karşılamak üzere, Emory Healthcare için yeni bir tür kanser bakım tesisi tasarladı.

İncele Angle Right
Casa Vertical39
Proje

Casa Vertical: Single- Aile Konutu

Casa Vertical, Portekiz'in Porto şehrinde Tsou Arquitectos tarafından tasarlanan tek ailelik bir evdir.

İncele Angle Right
LOOM Ferreteria10
Proje

LOOM Ferreteria

22@Barcelona bölgesinde yer alan yeni LOOM Ferreteria, 200 çalışma istasyonu ile bir evcil hayvan dostu ortak çalışma alanı olarak Daniel Modòl Urbanism+Architecture tarafından yeniden işlevlendirildi.

İncele Angle Right
Salvador De Bahia'da Manastır Kompleksi (13)
Proje

Salvador de Bahia'da Manastır Kompleksi

Mixtura tarafından tasarlanan manastır kompleksi, Salvador'un en tehlikeli ve kırılgan bölgelerinden biri olan São Cristóvão semtinde yer alıyor.

İncele Angle Right