Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Kale Grubu 56 Yaşında

Kalebodur, Çanakkale Seramik, Kalekim ve Kale markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu'nun 56. kuruluş yıldönümü ve Seramik Bayramı, 26-27 Temmuz tarihlerinde Kaleseramik fabrikalarının bulunduğu Çanakkale'nin Çan ilçesinde kutlandı.

Avrupa'nın en büyükleri arasındayız!

27 Temmuz 1957 tarihinde Dr. İbrahim Bodur tarafından temelleri atılan Kale Grubu'nun ülke kalkınmasında önemli bir rol üstlendiğini belirten Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “2013 yılı itibarıyla seramik, inşaat malzemeleri, kimyasallar, madencilik, ulaştırma, havacılık ve savunma alanlarında faaliyet gösteren 17 şirketimiz ile doğrudan ve dolaylı olarak 10 bini aşkın insana istihdam sağlıyoruz. Yıllık cirosu 1,3 milyar TL’yi bulan Kale Grubu, bugün Avrupa’nın üçüncü, dünyanın 12., Türkiye’nin ise en büyük seramik karo üreticisi konumunda. Kaleseramik, dünya seramik ticaretinin %2’sini tek başına gerçekleştirirken, Kalekim, yapı kimyasallarında üretim ve satış kapasitesi olarak Türkiye ve bölgemizde birinci, Avrupa’da ise beşinci sırada yer alıyor.

Bugün Avrupa’dan Amerika’ya, Ortadoğu’dan Afrika pazarlarına kadar 100 ülkedeki 400’ü aşkın ihracat noktasında Kale markalı ürünlerimiz satılıyor. 56 senelik koca çınarımız Kale, köklerinden aldığı bu güç ve yeniliğin sağladığı enerji ile daha çok kuruluş yıldönümlerine yürüyecek” dedi.

Kale Grubu Onursal Başkanı ve Kurucu Murahhas Azası Dr. İbrahim Bodur'un da konuşma yaptığı kutlamalar kapsamında 10 bin kişinin katılımıyla bir iftar yemeği düzenlendi.

Konuşmaların ardından Kale Grubu ile uzun yıllar boyunca iş ortaklığını sürdüren 47 bayi için kıdem ödül töreni, 19 bayi için ise ödül töreni düzenlendi.

Etkinliğin fotoğraf albümü için tıklayın.

Bu Ayın Bülteninden