Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Mimarlık ve İç Mimarlık Ofislerine Özel Kart: Kale Win Club

Kale Yapı Ürünleri Grubu, birçok avantaja sahip özel müşteri programı Kale Win Club’ı Türkiye genelindeki tüm mimarlık ve iç mimarlık ofislerinin hizmetine sunuyor. Kale, Kalebodur ve Çanakkale Seramik markalı ürünleri, program üyesi Kale showroom ve mağazalarından alan mimarlar, yaptıkları alışverişten puan kazandıkları bir sadakat kulübü projesine dahil oluyorlar. Seramik, vitrifiye, banyo dolabı, mutfak dolabı, armatür ve akrilik ürün gruplarından alışveriş yapan ya da müşterisini getiren mimarlar bu alışverişlerden kazandıkları puanları hediye kataloğundan istedikleri gibi değerlendirebiliyorlar.

Proje kapsamında geliştirilen sistemdeki tüm mimarlık ve iç mimarlık ofislerine, ofis ismine özel olarak Kale Win Club kartları gönderiliyor. Böylece mimarlık ofisleri www.kalewinclub.com adresinden kart numarası ve şifreleriyle yaptıkları tüm işlemleri görebiliyorlar. Aynı zamanda tüm üyeler, Kale Win Club sayesinde Kale, Kalebodur ve Çanakkale Seramik markalarının organize ettiği özel etkinliklere katılım imkanına ve Kale Yapı Ürünleri Grubu’nun katıldığı fuarlar için davetiyeye sahip oluyorlar.

Kale Win Club’a üye olmak için www.kalewinclub.com adresinden başvuru formunu doldurabilir, müşteri danışma hattı için 444 52 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bu Ayın Bülteninden