Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Çok İşlevli Konfor

Karma bir proje olan Brandium Ataşehir'de yer alan Silence İstanbul Otel, Kalebodur ve Çanakkale seramik ürünleriyle tasarlanırken yapının cephesinde ise Kalesinterflex tercih edildi.

Erko Grup ve Emay İnşaat tarafından hayata geçirilen Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi, Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi Ödülleri'nde Türkiye'nin en iyi mimari ödülünü aldı. Son yıllarda hızlı bir gelişme yaşayan Ataşehir'de konumlandırılan karma proje konut, otel, alışveriş merkezi ve home ofis projelerini bünyesinde barındırıyor.

Bu karma proje içerisinde yer alan Silence İstanbul Otel'in pek çok mekanı Kalebodur ve Çanakkale Seramik ürünleriyle tasarlandı. Cephesinde ise, mimarlar ve tasarımcılara projelerinde pekçok kolaylık sağlayan, istenilen ölçülerde kesilip uygulanabilen Kalesinterflex kullanıldı.

İstanbul Finans Merkezi projesiyle birlikte, bölgede en çok ihtiyaç duyulacağı öngörülen kongre merkezi, balo ve toplantı salonlarının bulunduğu Silence İstanbul Otel'de ayrıca havuz ve fitness gibi çeşitli aktivite alanları da yer alıyor.

Bu Ayın Bülteninden