Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Kaleseramik Cersaie 2018’de Yerini Aldı

İtalya’da marka yatırımı yapan ilk Türk şirketi Kale, seramik sektörünün önemli buluşma noktası Cersaie Fuarı’nda, 2018-19 koleksiyonuna ait yeni serileriyle yer alıyor. Tasarımcı Can Yalman’ın “2018 Truva Yılı” kapsamında tasarladığı “Truva Koleksiyonu” da ilk kez Cersaie’de tanıtıldı.

Kalebodur ve Çanakkale Seramik’in yanı sıra İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres ile Kaleseramik, Türk ve İtalyan kültürünün izlerini taşıyan yenilikçi ürünlerini tanıttı. Bolonya’da 24-28 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenen fuarda Kaleseramik standının tasarımı İtalyan mimar Paolo Cesaretti tarafından yapıldı. Ziyaretçiler için rahat dolaşım alanları oluşturulan toplam 703 metrekarelik dev stantta sergilenen ürünler, alternatif kullanım alanlarından örneklerle birlikte sunuluyor.

Cersaie Fuarı’nda Kalebodur ve Çanakkale Seramik’in toplam 300 yeni ürünü ilk kez sergileniyor. Kaleseramik porselen fabrikasına yapılan yeni üretim ve renklendirme yatırımları ile geliştirilen Kalebodur’un Kalestone+ serisi de ilk kez Cersaie’de katılımcılarla buluşuyor. Kalebodur’un, tüketiciye kendi mekanlarını kişiselleştirme imkanı sağlayan Hued koleksiyonunun yanı sıra Royal Marbles, Spectrum, Loft ve Mori serileri dikkat çekiyor.

Kalebodur, ileri teknoloji ile birlikte köklü marka deneyimini yeni serilerine yansıtıyor. Tasarım ve farklı yüzey çeşitleri ile zenginleştirilen yeni ürünler, tüketiciye, mekanlarını kişiselleştirebilme olanağı yaratıyor. Yeni büyük ebatların yanı sıra strüktürlü ürünlerin devreye girmesiyle Kalebodur, 9 yeni serisi ile fuarda güçlü bir şekilde yer alıyor.

Hued Koleksiyonu, farklı materyalleri barındıran, onları dengeli bir şekilde bütünleştiren ve uyumlu alan yaratmak adına malzeme ve renkleri karıştırma fırsatı veren yeni bir tasarım vizyonu sunuyor. Koleksiyon fuarda kendi renk ailelerinin yanı sıra ürün gamındaki farklı serilerle mix&match şeklinde sergileniyor. Duvar karoları, porselen karolar, 100x300 ile 120x360 ebadındaki Sinterflex ve 2 cm inceliğindeki dış mekanlara özel porselen karoların, 6 farklı renkte, farklı desenlerde tüm ürünlerin birbiri ile döşenmesine olanak vermesi ile tüketicilerin kendi özgün mekanlarını yaratabilmeleri sağlanıyor.

Kalestone+ Koleksiyonu ise, 80x80 ebadında porselen Onyx, Terrazzo, Cement, Piasentina serilerinden oluşuyor. Kalestone+’ın özenle seçilmiş yeni doğal taş serisi, ileri teknoloji ile harmanlandı. Fullbody porselen serisinin olağanüstü renklendirme teknolojisi sayesinde doğal renk geçişi, zengin yüzeylerle çok dikkat çekiyor. Yer karoları, derin kabartma yapısı ve doğal görünümü ile ışıldıyor. Kalestone+, özellikle yoğun trafiğe sahip bölgelerde parlak ürünlerin kullanılmasına izin veriyor.

Dünyanın en büyük, en esnek ve en ince porselen seramiklerinden Kalesinterflex, 120x360 ve 100x300 cm boyutları, 3 ve 5 milimetre kalınlığı sayesinde mimariye özgürlük kazandırıyor. Kalesinterflex’in yenilikçi adımlarından biri olan, daha doğal bir görünüm sağlayan strüktürlü yüzeyi de fark yaratıyor.

Kale Standı Cersaie’de Salon 16’da, A22 & B21 - A34 & B31 numarada yer alıyor.

Bu Ayın Bülteninden

403e988bc2b95d41f5edb77a89d89748
Proje

Kıyıda Buluşmak

Dominique Coulon & Associés tasarımı Huningue Yaşlılar Evi, kullanıcılarının ihtiyaçlarını gözeten ve etkileşimleri tetikleyen mekanlarıyla zengin bir yaşam senaryosu çiziyor.

İncele Angle Right
5a6abad3f280a2901c750ffa5dea20b8
Söyleşi

Yapıları Konuşuyoruz - Vantage

"Vantage'ı tasarlarken villa yaşantısını bir apartman konsepti içinde nasıl değerlendirebiliriz diye kurguladık. Çünkü maalesef konut stokumuz insanları iç mekana hapseden bir hal almış vaziyette." - Orçun Ersan

İncele Angle Right
34b79d905985833c440fefef899a18ab
Söyleşi

Mimarlığın Değişen Değerleri

“İyi bir yapı; mimarın, mal sahibinin ve yapımcının ortaklığından ortaya çıkar. Üçayaktan biri eksik olduğunda sonuç başka oluyor.” - Erkut Şahinbaş Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'da Celal Abdi Güzer'in konuğu olan Erkut Şahinbaş, yurtdışındaki mesleki deneyimlerini ve projelerini anlatıyor.

İncele Angle Right