Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Kaleseramik Ödüllü ve Yenilikçi Ürünleriyle Yapı Fuarı’ndaydı

Kaleseramik, 6-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale, Edilcoughi ve Edilgres markaları ile yer aldı.

İleri teknolojiyle üretilen yeni koleksiyonların yanı sıra dünyada bir ilk olan, herkesin kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ uygulamasını da ziyaretçilere tanıttı. Kaleseramik’in marka kimlikleri doğrultusunda minimal sunum konseptiyle tasarlanan standında, en yeni ürün ve serilerin alternatif kullanım alanlarından örnekler sunuldu. Ayrıca dünyanın ilk aç-kapa ve ilk otomatik sıcaklık ayarlayan armatürünü üreten Almanya’nın önde gelen armatür markası Hansa’nın Türkiye’deki iş ortağı olan Kale, fuarda Kale markalı armatürlerinin yanı sıra Hansa’nın en yeni tasarım ve su sistemlerini de tüketicilerle buluşturdu.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 22. kez düzenlenen Türk yapı sektörünün en önemli ödüllerinden “Altın Çekül Yapı Ürün Ödülü”nü kazanan Kale, 2014 yılının en iyi ürünü seçilen “Kale-Smart Yıkama Sistemli Asma Klozet” ve “Asma Klozet Entegre Kolay Montaj Kiti”ni fuarda sergiledi.

Kalebodur tarafından sunulan, dünyanın en ince, büyük boyutlu ve tek esneyebilen porselen seramiği Kalesinterflex ve en temel malzemelerin yeniden yorumlandığı Cement serileri; C-Extreme, C-Wood, Cement 2.0 ve C-Stone da fuarda ziyaretçiler tarafından ilgi gören ürünler arasındaydı. Ayrıca iki porselen seramiğin arasına fiber cam elyaf uygulanarak, ürünlerin birbirine lamine edilmesiyle üretilen Kalebodur Laminex RF ürünü de ilk kez fuarda sergilendi.

Fotoğraflar: Studio Majo

Fotoğrafların devamı için tıklayın.

Bu Ayın Bülteninden