Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

C-Extreme ile Özelleşen Mekanlar

Mimarinin vazgeçilmez üç malzemesi; ahşap, traverten ve beton C-Extreme'de bir araya geliyor. Serinin her bir karosunda bu üç farklı malzemenin dokusunu mat olarak karodan karoya değiştiğini görmek mümkün. 30x120, 20x120 ve 12x120 cm boyutlarına sahip ince ve uzun C-Extreme karolar, renkli fullbody porselen ve rektifiyeli olarak üretiliyor. Seri beyaz, gri ve antrasit olmak üzere üç farklı renkte sunuluyor. Genellikle sadece ahşap efektli ürünlerde görülen ince ve uzun boyutların bu seride kullanılması, ürünün algısını farklılaştırarak zenginleştiriyor.

Bilinen en iyi ahşap, doğal taş (traverten) ve modern mimarinin miladı olarak kabul edilen beton yüzey dokusunun seramik karoda buluştuğu bir seri olan C-Extreme'in her bir karosuna dikkatle bakıldığında, ahşap lifleri, budakları, traverten dokusunun çizgisel öğeleri ve beton yüzeylerde belirgin görülen çimento suyunun izleri görülebiliyor. Bir karoda beton efekti ağırlıkta iken, bir başka karoda ahşap veya traverten efekti ağırlıklı olarak göze çarpıyor, bu da karoların kullanıldığı mekandaki görsel etkiyi zenginleştiriyor.

%100 porselen olarak üretilen C-Extreme serisi, üstün yüzey dayanımı ve mat doğal dokunuşu sayesinde hem iç hem de dış mekanlarda, yoğun trafik zemin ve duvar kaplamalarında rahatlıkla kullanılabiliyor.

Bu Ayın Bülteninden