Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Kaleseramik Yenilikçi Ürünleriyle UNICERA’daydı

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik, UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan “Kale 360” uygulaması ile fark yarattı.

İtalyan Mimar Maurizio Molini ve Kaleseramik Konsept Tasarım ekibinin ortak çalışması ile hazırlanan “Banyo” ve “Teknik” konseptlerinde 750 ve 135 metrekarelik stantlardaki rahat dolaşım alanları sayesinde, sergilenen en yeni ürün ve serilerin alternatif kullanım alanlarından örnekler sunuldu.

"Banyo" standında sergilenen, mimarların ve tasarımcıların da yoğun ilgi gösterdigi Kalebodur ürünlerinden, ilk kez UNICERA'da lanse edilen Antique Wood ve Soft Wood serilerinin yanı sıra Natural Stone&Marbles ve Luxury Marbles, Cement 2.0, C-stone, C-wood, C-extreme, Pietra Antiquee ve Kalesinterflex de fuarda ziyaretçilerle buluştu. Ayrıca İtalyan Edilcuoghi ve Edilgres markalarinin yeni serileri Pietra Di Grè, K_Greige ve Legno Ardennes ile Cottage ve Tone Satin ilk kez UNICERA'da sergilendi.

Bu Ayın Bülteninden