Arama yaptığınız metin en az 3 karakter olmalıdır.
Örnek: Modernizm, Söyleşi, Mimarlar Konuşuyor

Cersaie 2019

Uluslararası seramik pazarının öncü ve lider oyuncularından Kaleseramik, sektörün dünyadaki en önemli buluşma noktası olan İtalya'daki Cersaie Fuarı’nda, 32. kez ziyaretçilerle buluştu.

Kaleseramik, 23-27 Eylül 2019 tarihlerinde Bolonya’da düzenlenen Cersaie Fuarı’nda, fuar standının tüm dış cephesinin kaplamasında da kullanılan Türkiye’nin en büyük parlak porselen seramiği Kalesinterflex ile fark yarattı.

Yenilikçi ürünlerini, ünlü İtalyan mimar Paolo Cesaretti tarafından tasarlanan toplam 700 metrekarelik dev standında sunan Kaleseramik’in 2019 stant tasarımı, markanın gücünü vurgulayan “benzersizlik”, “ustalık” ve “mükemmel deneyim” kavramlarından ilham alıyor. Tasarımın kalbi İtalya’da gerçekleştirdiği satın almayla ülkedeki ilk Türk seramik yatırımını yapan markanın İtalya ile olan bağlarına ithafen, iki daireyi birleştirerek sonsuzluk simgesi yaratan tasarım; aynı zamanda sürdürülebilir mükemmellik ve dayanıklılığa da çağrışım yapıyor.

Bu yıl Cersaie Fuarı’nda ilk defa görücüye çıkan 1x3 metre ebatlı Onyx, dünyanın en büyük yarı saydam seramiği olma özelliği taşıyor. Ayrıca, Kalesinterflex’in yeni ürün gruplarından, güçlü tasarım ve geniş kullanım alanına sahip Kalestone+, tasarımı, büyük ebatlı yapısı, dayanıklı ve teknolojik özellikleri ile öne çıkan Kalestone+ serileri, Kalesinterflex ürün ailesine yeni bir soluk getiriyor.

Kalestone+ Koleksiyonu, 80x80 ebadında porselen Onyx, Terrazzo, Cement, Piasentina serilerinden oluşuyor. Kalestone+’ın özenle seçilmiş yeni doğal taş serisi ailesi, ileri teknoloji ile harmanlandı. Fullbody porselen serisinin olağanüstü renklendirme teknolojisi sayesinde doğal renk geçişi, zengin yüzeylerle çok dikkat çekiyor. Yer karoları, derin kabartma yapısı ve doğal görünümü ile ışıldıyor. Kalestone+, özellikle havaalanları, AVM’ler, hastaneler, metro alanları, büyük iş merkezleri gibi yoğun yaya kullanımı olan yerlerde, parlak ve mat yüzey seçenekleriyle ideal çözümler sunuyor.

Bu Ayın Bülteninden

bca6630e7d43bff6d7c6af8675b44473 (1)
Proje

Hatırayı Yaşatmak

İngiltere’nin en geniş gölünün kıyısına yerleşen Carmody Groarke tasarımı Windermere Jetty Müzesi, bir dizi siyah pavyonun merkezi bir rıhtımın etrafında kümelenmesinden meydana geliyor.

İncele Angle Right
bce52fb021514e7605babdb33cf50b0f
Söyleşi

Yeni Deneyimler, Yeni Modeller

“Tuğla dizme ya da ahşap işleme becerileri binlerce yıllık birikimlerle gelişti. Robotik üretimde beş yıllık bir yapım tecrübesine sahibiz. Bu daha başlangıç…” - Gijs van der Velden, MX3D

İncele Angle Right
5a2a62eb1ef5fb309df6dd53471069a5
Haber

Sao Paulo Mimarlık Bienali

Kerem Piker Mimarlık, 9 Aralık’a kadar devam edecek olan Brezilya'daki Sao Paulo Mimarlık Bienali’nde "Informal Parking Lots of İstanbul" projesiyle yer alıyor.

İncele Angle Right
0450cece0ab57836aa110789ca73a117
Söyleşi

Üretimin Çatısı

Lot Studio kurucusu Erkan Akan ile kolektif bir çatı olarak kurdukları çalışma sistemlerini ve değişen mimarlık yapma biçimlerini konuştuk.

İncele Angle Right